34 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Konkurrencen 2. halvår 2002 
Onsdag d. 1 januar 2003 - af  Lars Aagaard  Læst 1975 gange.
Så har vi kåret vinderne af den halvårlige konkurrence blandt de aktive brugere på Lystfisker Forum.

Vi kan desværre ikke dele præmier ud til alle jer, som deltager aktivt her på Lystfisker Forum, selv om I alle havde fortjent det! Dertil rækker vores budget ikke.

Niels corfitz løber fuldt fortjent med førstepræmien for tredie konkurrenceperiode i træk. Vi er utrolig glade for den store aktivitet Niels udviser her på Lystfisker Forum. I denne konkurrence periode er det bl.a. blevet til en masse fluemønstre, grej/boganmeldelser, skydehoveder og ikke mindst forumindlæg hvor Niels gavmildt har delt ud af sin store viden.
Vi håber at Niels forsætter ufortrødent fremover!
Niels modtager et gavekort på 1.000,- til Sport Dres en stor tak til Sport Dres som har støttet Lystfisker Forum og de aktive brugere lige siden opstarten.

Lodtrækningen blandt de 10 næste på listen, blev foretaget af Anders Aagaard, og faldt ud til fordel for Paul Lindholm. Paul har også lagt et meget stort arbejde på Lystfisker Forum, og er bl.a. manden bag en masse forum arrangementer, desuden er han meget aktiv på forumsiden.
Paul modtager ligeledes et gavekort på 1.000,- til Sport Dres

Bent Nielsen var meget tæt på at løbe med førstepræmien, kun 20 point skilte ham og Niels Corfitz. Bent modtager i stedet bogen: Fiskerejse til fjerne lande af Steen Ulnits sponsoreret af Nymfen.dk

Lidt om bogen: Fiskerejser til fjerne lande når det meste af verden rundt - naturligvis med udgangspunkt i fiskeoplevelser. Bogen er en personlig beretning om rejser i 25 lande på 25 år. Om ture i vildmarken, dramatiske dyster og karakteristiske fiskearter.
I dag har vi mulighed for at rejse mere og længere end nogensinde, og det betyder, at nye fiskevande til stadighed dukker op. Spændende lokaliteter, der skal udforskes, og nye fiskearter, der skal fanges. Men det kræver planlægning og viden. I denne bog deler forfatteren sine erfaringer med læseren fra mange års fiskerejser, hvor udgangspunktet har været at opleve de oprindelige fisk i deres autentiske omgivelser. De mange oplysninger og gode råd vil være en stor hjælp for andre rejselystne lystfiskere.

Mogens Laursen vores trofaste nyhedsskribent modtager en lækker lille 7 fods Silverarrow spinnestang fra Aktiv Fritid, som han kan prøve i sit hjemvand: Kolding å. Mogens er med sit store arbejde, med til at gøre vores nyhedsside til en af DK´s mest interesseante.

Jan Dalgaard var meget svær at komme uden om! Jan er manden bag en masse kvalitets artikler, tips og tricks, nyheder o.s.v... Vi siger tak for det store arbejde med en Artisan Explorer flue stang fra Piscator-Tackle.com.

Vi har fået tilsagn om endnu et par præmier fra vores sponsorere, men omfanget heraf ligger endnu ikke fast. Sååå vi er ikke færdige endnu.... :o)
Vi takker ALLE for den STORE aktivtet der er udvist herpå Lystfisker Forum.

Med venlig hilsen
Lars Aagaard

<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard